Vacature Medewerker Evenementen

“Persoonlijke service voor zakelijke evenementen”, dat is waar Congrescentrum de Pijler voor staat. Wij zijn op zoek naar een medewerker evenementen.

De medewerkers evenementen runnen samen met de facilitair manager van de Pijler het Congrescentrum. De taken van de medewerker evenementen bestaan uit het opstellen van offertes, draaiboeken & facturen, voeren van klantgesprekken, afhandelen van mail, gastvrouw/-heer zijn tijdens de verschillende activiteiten en het verzorgen van de catering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, zodat wij het maatwerk kunnen leveren wat op hun wensen is afgestemd. Samen met de klant bespreken we de wensen en de mogelijkheden binnen de kaders van het budget. Op die manier kunnen wij precies die ruimte, faciliteiten en catering bieden die noodzakelijk zijn voor een plezierig en effectief evenement. Het Congrescentrum is onderdeel van Evangelische Kerk de Pijler. De organisatie kenmerkt zich als kleinschalig, informeel, laagdrempelig en zelfsturend.    

Doorleef jij gastvrijheid? Heb je dit bij wijze van spreken op je voorhoofd staan? Ben je enthousiast, leergierig, een organisatorisch talent, flexibel inzetbaar en kun je zelfstandig werken in een omgeving die, zeker op dit moment, iedere dag anders en in ontwikkeling is? Voel je daarnaast de cultuur van de organisatie goed aan en kun je hierin verbindingen leggen tussen kerk én congrescentrum, maar verlies je daarbij het zakelijke aspect zeker niet uit het oog? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw voor 20 uur per week met de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien. De medewerker congrescentrum valt in salarisschaal 7. Tevens is er een 13e maand uitkering. Het betreft in eerste instantie een functie voor een jaar met de intentie tot contractverlenging (bij goed functioneren).

Wij zoeken iemand die:

  • Een opleiding in de gastvrijheidsbranche heeft (Hotelschool, Eventmanagement of Toerisme) op MBO+ niveau
  • (Stage)ervaring in de evenementenbranche heeft, ervaring in het organiseren van grote evenementen is een pré
  • Offertes, draaiboeken en facturen kan maken en goed kan organiseren
  • Zich de komende jaren door wil ontwikkelen, zowel in persoonlijke ontwikkeling als in aantal uren
  • Creatief kan denken, denken in mogelijkheden
  • Meedenkt in de toekomstige ontwikkeling van het Congrescentrum
  • Flexibel inzetbaar is gedurende 3 tot 4 dagen per week
  • Word/Excell beheerst, Exact is een pré
  • Een christelijke levensovertuiging heeft/ bij voorkeur lid of compaan is van Evangelische kerk de Pijler

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief voor 20 juni 2021 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie omtrent de inhoudelijkheid van de functie kun je telefonisch contact opnemen met Natascha Strijker op telefoonnummer 0320-265020 of 06- 57342399.

Afdrukken E-mail