• Arrangementen
Arrangementen

Arrangementen

Evenement organiseren voor 50 of 1000 man? Wij bieden alle ruimte, faciliteiten en service voor een effectief evenement!

Goed gefaciliteerd, verzorgd en betaalbaar vergaderen

Het faciliteren van een congres of evenement is een klus die Congrescentrum De Pijler u graag uit handen neemt, zodat uw bijeenkomst/evenement ontspannen en effectief verloopt. Samen met u spreken wij uw wensen door voor een vlekkeloos verloop van uw evenement/ bijeenkomst. Wij bieden alle ruimte, voorzieningen en service inclusief de eventueel  benodigde multimedia, vertaling, opnames, bewegwijzering, badges en catering. Omdat Congrescentrum De Pijler nabij afslag Lelystad van de A6 gelegen is, zijn wij uitstekend bereikbaar voor al uw deelnemers. Wij beschikken over ruim voldoende (gratis!) parkeergelegenheid.

Arrangementen vanaf 10 personen of meer?

Congrescentrum De Pijler heeft verschillende, scherp geprijsde, 'kant-en-klaar' arrangementen. Download hier ons complete arrangementenoverzicht. Uiteraard zijn deze arrangementen naar eigen wens verder uit te breiden of aan te passen.

Verzorgd, maar betaalbaar maatwerk?

Naast de ‘kant-en-klaar’ arrangementen bieden wij in overleg met u ook maatwerk aan, met de voorzieningen en catering die naadloos aansluiten op uw wensen. U bent verzekerd van een goed en vlekkeloos verloop van uw bijeenkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Koffie, pauze, lunch en/of buffet? Wij zorgen dat u verfrist weer verder kunt!

Indien gewenst kunt u met uw gasten pauzeren, koffiedrinken, lunchen of dineren in de hiervoor aangepaste centrale hal of andere ruimte in het gebouw. Wij zorgen voor een eenvoudig of culinair, gastvrij en goed georganiseerd onthaal.

4-uurs arrangement

Vanaf € 8,00 p.p.
lees meer

8-uurs arrangement

Vanaf € 28,00 p.p.
lees meer